Monday, August 13
Tuesday, August 14, 2012
Wednesday, August 15

Seibukan Karate ( meets in Studio B)

Starts: Tuesday, August 14th, 2012 - 18:30 pm
Ends: Tuesday, August 14th, 2012 - 19:30 pm
Duration: 1 hour
Repeats: Weekly - Monday | Tuesday | Wednesday | Thursday | Saturday - every week - Ends Saturday, May 31st, 2014

Matayoshi Kobudo

Starts: Tuesday, August 14th, 2012 - 18:00 pm
Ends: Tuesday, August 14th, 2012 - 19:00 pm
Duration: 1 hour
Repeats: Weekly - Tuesday | Thursday - every week

INDOOR GROUP CYCLE SCHEDULE FOR MONDAY

Starts: Monday, August 13th, 2012 - 8:00 am
Ends: Monday, September 10th, 2012 - 9:30 am
Duration: 28 days 1 hour 30 minutes
Repeats: Weekly - Monday - every week

INDOOR GROUP CYCLE SCHEDULE FOR MONDAY

Starts: Monday, August 6th, 2012 - 8:00 am
Ends: Monday, September 3rd, 2012 - 9:30 am
Duration: 28 days 1 hour 30 minutes
Repeats: Weekly - Monday - every week

INDOOR GROUP CYCLE SCHEDULE FOR MONDAY

Starts: Monday, July 30th, 2012 - 8:00 am
Ends: Monday, August 27th, 2012 - 9:30 am
Duration: 28 days 1 hour 30 minutes
Repeats: Weekly - Monday - every week

INDOOR GROUP CYCLE SCHEDULE FOR MONDAY

Starts: Monday, July 23rd, 2012 - 8:00 am
Ends: Monday, August 20th, 2012 - 9:30 am
Duration: 28 days 1 hour 30 minutes
Repeats: Weekly - Monday - every week

INDOOR GROUP CYCLE SCHEDULE FOR TUESDAY

Starts: Tuesday, August 14th, 2012 - 8:00 am
Ends: Tuesday, September 11th, 2012 - 18:30 pm
Duration: 28 days 10 hours 30 minutes
Repeats: Weekly - Tuesday - every week

INDOOR GROUP CYCLE SCHEDULE FOR TUESDAY

Starts: Tuesday, August 7th, 2012 - 8:00 am
Ends: Tuesday, September 4th, 2012 - 18:30 pm
Duration: 28 days 10 hours 30 minutes
Repeats: Weekly - Tuesday - every week

INDOOR GROUP CYCLE SCHEDULE FOR TUESDAY

Starts: Tuesday, July 31st, 2012 - 8:00 am
Ends: Tuesday, August 28th, 2012 - 18:30 pm
Duration: 28 days 10 hours 30 minutes
Repeats: Weekly - Tuesday - every week

INDOOR GROUP CYCLE SCHEDULE FOR TUESDAY

Starts: Tuesday, July 24th, 2012 - 8:00 am
Ends: Tuesday, August 21st, 2012 - 18:30 pm
Duration: 28 days 10 hours 30 minutes
Repeats: Weekly - Tuesday - every week

INDOOR GROUP CYCLE SCHEDULE FOR WEDNESDAY

Starts: Wednesday, August 8th, 2012 - 8:00 am
Ends: Wednesday, September 5th, 2012 - 19:00 pm
Duration: 28 days 11 hours
Repeats: Weekly - Wednesday - every week

INDOOR GROUP CYCLE SCHEDULE FOR WEDNESDAY

Starts: Wednesday, August 1st, 2012 - 8:00 am
Ends: Wednesday, August 29th, 2012 - 19:00 pm
Duration: 28 days 11 hours
Repeats: Weekly - Wednesday - every week

INDOOR GROUP CYCLE SCHEDULE FOR WEDNESDAY

Starts: Wednesday, July 25th, 2012 - 8:00 am
Ends: Wednesday, August 22nd, 2012 - 19:00 pm
Duration: 28 days 11 hours
Repeats: Weekly - Wednesday - every week

INDOOR GROUP CYCLE SCHEDULE FOR WEDNESDAY

Starts: Wednesday, July 18th, 2012 - 8:00 am
Ends: Wednesday, August 15th, 2012 - 19:00 pm
Duration: 28 days 11 hours
Repeats: Weekly - Wednesday - every week

INDOOR GROUP CYCLE SCHEDULE FOR THURSDAY

Starts: Thursday, August 9th, 2012 - 8:00 am
Ends: Thursday, September 6th, 2012 - 18:30 pm
Duration: 28 days 10 hours 30 minutes
Repeats: Weekly - Thursday - every week

INDOOR GROUP CYCLE SCHEDULE FOR THURSDAY

Starts: Thursday, August 2nd, 2012 - 8:00 am
Ends: Thursday, August 30th, 2012 - 18:30 pm
Duration: 28 days 10 hours 30 minutes
Repeats: Weekly - Thursday - every week

INDOOR GROUP CYCLE SCHEDULE FOR THURSDAY

Starts: Thursday, July 26th, 2012 - 8:00 am
Ends: Thursday, August 23rd, 2012 - 18:30 pm
Duration: 28 days 10 hours 30 minutes
Repeats: Weekly - Thursday - every week

INDOOR GROUP CYCLE SCHEDULE FOR THURSDAY

Starts: Thursday, July 19th, 2012 - 8:00 am
Ends: Thursday, August 16th, 2012 - 18:30 pm
Duration: 28 days 10 hours 30 minutes
Repeats: Weekly - Thursday - every week

INDOOR GROUP CYCLE SCHEDULE FOR FRIDAY

Starts: Friday, August 10th, 2012 - 8:00 am
Ends: Friday, September 7th, 2012 - 9:00 am
Duration: 28 days 1 hour
Repeats: Weekly - Friday - every week

INDOOR GROUP CYCLE SCHEDULE FOR FRIDAY

Starts: Friday, August 3rd, 2012 - 8:00 am
Ends: Friday, August 31st, 2012 - 9:00 am
Duration: 28 days 1 hour
Repeats: Weekly - Friday - every week

INDOOR GROUP CYCLE SCHEDULE FOR FRIDAY

Starts: Friday, July 27th, 2012 - 8:00 am
Ends: Friday, August 24th, 2012 - 9:00 am
Duration: 28 days 1 hour
Repeats: Weekly - Friday - every week

INDOOR GROUP CYCLE SCHEDULE FOR FRIDAY

Starts: Friday, July 20th, 2012 - 8:00 am
Ends: Friday, August 17th, 2012 - 9:00 am
Duration: 28 days 1 hour
Repeats: Weekly - Friday - every week

YOUTH SWIM PROGRAMS

Starts: Monday, August 13th, 2012 - 15:30 pm
Ends: Thursday, August 23rd, 2012 - 18:30 pm
Duration: 10 days 3 hours



Calendar for Joomla! by 'corePHP'
Website Designed by American Computer Solutions